Victorie pentru Pandurii în primul amical

Pandurii Târgu Jiu a încheiat cu o victorie primul meci amical susţinut în perioada de pregătire de iarnă. Gorjenii au trecut cu scorul de 2-1 de formaţia de Liga 3 CSC Dumbrăviţa, golurile acestora fiind  marcate de Dodoi şi Vaida.

Pandurii Târgu Jiu a câştigat primul amical disputat în perioada de pregătire centralizată susţinută la Timişoara. Antrenorul Călin Cojocaru a ales pentru primul meci de verificare un adversar din eşalonul trei, CSC Dumbrăviţa, de care elevii săi au trecut cu scorul de 2-1.

După primele zile de antrenamente, în care s-a pus accent pe încărcarea fizică iar echipa s-a pregătit mai mult pe traseele din pădurea Giroc şi la sala de forţă, jucătorii s-au prezentat destul de bine la primul amical al anului, reuşind să intre la pauză la cabine cu un avantaj de două goluri.

În prima repriză antrenorul Călin Cojocaru i-a trimis pe teren pe: Aldescu, Bunga, Dieu-Merci, Diau, Moisie, Grecu, Pleșa, Acosta, Dodoi, Goma şi Vaida iar în repriza a doua au mai jucat : Iovicin (Oprița) –Cojocaru, Cotolan, Erhard, Filip, Dobre, Peia, Habet, Rasoveanu, Zaborowski şi Velcotă.

Atacanții Gabriel Dodoi și Cătălin Vaida au fost marcatorii celor două goluri pentru Pandurii, bănățenii punctând în partea a doua a meciului, pe fondul numeroaselor schimbări din echipă, fiind trimişi pe teren toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie în acest cantonament.

Cei de la Pandurii vor continua pregătirea la Timişoara pentru încă zece zile, iar sâmbătă vor disputa un alt meci amical, adversarul fiind de această dată din Liga 2, formaţia locală Ripensia.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: