Craiova nu a mai pierdut de 11 luni în deplasare

Seria de meciuri fără victorie a Universităţii Craiova a ajuns la şase meciuri dar există şi o parte pozitivă în acest parcurs. Oltenii n-au mai pierdut în deplasare de aproape 11 luni însă nici nu au mai câştigat acasă de la accidentarea lui Koljic.

Universitatea Craiova se află în picaj, după ce a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, iar fanii s-au revoltat, solicitându-i finanţatorului Mihai Rotaru să ia măsuri şi să-l demită pe antrenorul Cornel Papură. După eşecul de acasă cu FCSB, pentru formaţia din Bănie au urmat nu mai puţin de cinci remize, iar ultimul succes datează din 14 decembrie 2020, de la un 2-1 cu UTA, în deplasare.

Cea din urmă victorie pe teren propriu în Liga I se lasă aşteptată în Bănie de pe 2 octombrie 2020, de la acel 1-0 cu Poli Iaşi, când s-a accidentat grav bosniacul Elvir Koljic.

Vicecampioana deţine şi un record pozitiv însă, acumulând aproape 11 luni de când nu au mai pierdut pe teren străin în Liga I. În acest timp, de 10 luni trei săptămâni, oltenii au disputat 13 meciuri şi au reuşit 9 victorii şi 4 remize.

Ultimul eşec în deplasare al Universităţii Craiova s-a înregistrat pe 8 martie 2020, un 1-4 pe Arena Naţională, cu FCSB. Acela a fost meciul care a încheiat al doilea mandat al lui Cornel Papură. A fost prima partidă din Liga I în care s-a interzis accesul publicului, din cauza pandemiei de coronavirus.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: