Târgu Jiu: Valoarea terenurilor  din zona CET s-a triplat

Terenurile din zona CET a municipiului Târgu Jiu au fost scoase la licitație, iar interesul pare a fi unul destul de mare. Prețul terenurilor concesionate s-a triplat, iar autoritățile susțin că interes există.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că prima parcelă de teren a fost deja luată de o societate din București. Zona CET este una dintre cele mai bune pentru ca investitorii să-și înceapă o activitate la Târgu Jiu.

”Deja au fost scoase la licitație terenurile din zona CET. Surprinzător este faptul că prețul s-a triplat la concesiune. A fost făcută o evaluarea de 0,13 euro pe metru pătrat. După licitații, au fost patru oferte pentru o parcelă și cinci oferte pentru o altă parcelă. S-a ajuns la 0,33 de euro pe metru pătrat, aproape triplu față de valoarea evaluată de expert, ceea ce înseamnă că ne îndeamnă să credem că este o zonă destul de solicitată. Acolo avem 45 de hectare, iar asta înseamnă să sunt extrem de tentante pentru investitorii care vor să se dezvolte”, a spus Marcel Romanescu.

Societatea care a câștigat licitația deschisă este  din București,

Vizualizări: 2,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: