Renunță în acest an la Zilele comunei

Zilele comunei Bălănești vor fi amânate pentru anul viitor. Anunțul a fost făcut de primarul Ovidiu Pungan. Acesta spune că toate evenimentele culturale vor avea de suferit din cauza pandemiei Covid-19, dar și din cauza lipsei banilor.

Primarul din Bălănești mai afirmă faptul că toate activitățile culturale sunt importante și că oamenii au nevoie și de acest lucru. ”Degeaba ai infrastructură, dar dacă nu ai cultură, nu ai nimic”, a mai declarat Pungan.

”În cursul anului 2021, această activitate culturală nu va mai avea loc. Este și pandemie, dar se simte și foarte mult lipsa banilor. Consider că este important să facem și alte lucruri, dar cu siguranță și aceste activități culturale. În cursul anului viitor, sperăm să le reluăm. Pe lângă aceste zile ale comunei mai era și simpozionul marelui savant, Ion Popescu Voitești. Trebuie să readucem aceste lucruri în fața oamenilor. Degeaba avem infrastructură, apă sau canalizare, dar dacă  nu avem cultură, sănătate și educație, nu avem nimic”, a spus Ovidiu Pungan. 

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: