Amendați de DSV

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale în mai multe unități alimentare de pe raza județului. Angajații instituției au verificat modul în care sunt respectate normele sanitar-veterinare.

În urma controalelor efectuate, inspectorii DSV Gorj au descoperi câteva nereguli, fiind sancționat un magazin alimentar, dar și șoferul unei autoutilitare care transporta păsări. Sancțiunile au fost de 2.700 de lei.

”Am aplicat o amendă de 1.500 lei conducătorului unei autoutilitare, pentru transportul păsărilor vii fără documente sanitare-veterinare. De asemenea,  o altă sancțiune în valoare  de 1.200 lei la a fost aplicată unui magazin specializat de carne și produse din carne, pentru încălcarea normelor sanitare-veterinare și pentru siguranța alimentelor la manipularea produselor alimentare”, transmite DSV Gorj.  

Controalele au avut loc în localitățile: Albeni, Aninoasa, Baia de Fier, Bălănești, Bălești, Bengești-Ciocadia, Bumbești-Jiu, Bumbești-Pițic, Drăguțești, Fărcășești, Motru, Novaci, Polovragi, Rovinari, Roșia de Amaradia, Stănești, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu, Tismana, Turcinești și Văgiulești.  

Vizualizări: 1,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: