Târgul săptămânal de la Bolboși va fi modernizat

Târgul săptămânal din comuna Bolboși, care nu duce lipsă nici de clienți și comercianți, va fi modernizat cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI). Autoritățile locale au decis să solicite sprijin financiar pentru această investiție, dat fiind că târgul destul de căutat.

Autoritățile locale din comuna Bolboși își doresc să ofere comercianților, care nu sunt deloc puțini, cele mai bune condiții pentru a-și vinde produsele.

”Am solicitat finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru modernizarea târgului săptămânal. Este funcțional în prezent, dar vrem să ridicăm puțin standardele. Ne dorim să facem camere speciale pentru lactate și brânzeturi, grupuri sanitare, să aducem pubele, tonete și alte lucruri necesare într-un astfel de târg. Avem comercianți și clienți din comună, dar vin foarte mulți și din alte localități”, a declarat Viorel Rotaru, primarul din Bolboși.

Tot în zona târgului săptămânal autoritățile vor să construiască un teren de sport multifuncțional. ”Vrem să facem un teren de sport multifuncțional la care să aibă acces toți cetățenii. Avem unul la școala de la Bolboasa, dar este folosit numai de elevi. Am alocat din bugetul numai 50.000 pentru această investiție pentru că noi sperăm să obținem și o finanțare pe GAL. Valoare totală este de 300.000 de lei”, a mai precizat edilul din Bolboși.

Vizualizări: 2,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: