TAS amână verdictul. Condescu e convins ca se rejoaca, Grigoras nu

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) ţine in şah fotbalul romanesc! Gălăţenii nu se pot bucura pe deplin de primul titlu de campioana din istorie pentru că forul de la Lausanne amână verdictul în cazul meciului Pandurii-Oţelul. Ultimele informaţii venite dinspre Elvetia susţin ca TAS va da decizia finala „mai târziu, in cursul acestei saptamani”. Condescu e convins ca se rejoaca, Grigoras nu.

Bucuroşi nevoie mare după ce au câştigat finala campionatului cu Timişoara, gălăţenii lui Dorinel Munteanu aşteptau cu sufletul la gură decizia de la TAS care trebuia anunţată ieri. Magistraţii eleveţieni sunt decişi însă să se joace cu soarta oţelarilor şi au amânat din nou verdictul în cazul meciului câştigat de Galaţi la „masa verde” cu Pandurii. ”Mai târziu în cursul acestei săptămâni”, este noul termen stabilit de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„Suntem pregătiţi pentru două meciuri!”

În cazul în care răspunsul celor de la TAS va fi pozitiv, meciul dintre Pandurii şi Oţelul se va juca, iar decernarea medaliilor de campioni se va amâna. În caz contrar, Oţelul Galaţi este noua campioană a României.  „Toată lumea zice că mai avem două meciuri, nici noi nu ştim câte mai avem! Presiunea e pe noi că jucăm cu Vaslui şi poate apoi decidem campioana care teoretic s-a decis duminică. Avem prime de luat, nu jucăm pentru ambiţie, că vrem să încurcăm Oţelul sau Vaslui ca să ia Timişoara titlul. Jucăm pentru noi să luăm bani!”, spune căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii. „De ce să câştige Oţelul la masa verde campionatul? Putem să-i batem în teren şi ţinem suspansul până la final!”, spune şi Gabi Matei.  „Luăm în calcul deocamdată doar jocul cu FC Vaslui chiar dacă oficial se vehiculează că va veni o decizie de la TAS. Toată lumea spune că s-a încercat să fie acest zvon doar o bombă de presă şi o presiune pusă pe echipa din Galaţi, poate să capoteze la meciul cu Timişoara. Eu nu cred că se mai joacă”, spune şi omul care i-a condus duminică de pe bancă pe panduri, Marian Dinu.

S-au antrenat în zi liberă

Bossul Condescu i-a anunţat pe jucători că meciul cu Oţelul se va juca sigur astfel că aceştia s-au antrenat şi ieri deşi iniţial aveau liber după jocul de duminică de la Braşov. „Sunt convins 99,99 la sută că nu se mai joacă!”, este însă verdictul lui Grigoraş care l-a felicitat de altfel pe Marius Stan pentru titlul de campion. „Nu le luăm noi titlul celor de la Oţelul. Ei merită să fie campioni şi îi felicit” spune Pintilii. ”După cum s-a jucat Oţelul merită să fie campioni dar trebui să joace şi cu noi să demonstreze asta. Nu vrem să le luăm titlu ci doar cele 3 puncte”, spune şi Matei.„Domnul preşedinte Condescule-a transmis să fie pregătiţi că se va juca meciul cu Oţelul. Pe noi ne-ar bucura acest lucru, pentru că aşa cum a spus şi Petre Grigoraş, ar fi bine ca situaţia să fie clarificată în urma jocului de pe teren şi nu la masa verde. Noi suntem pregătiţi, ne antrenăm normal în continuare”, spune Marian Dinu.

„Dacă Liga îşi plătea la timp cota parte, lucrurile ar fi fost lămurite mult mai devreme. Noi n-am putut plăti şi pentru ei. Orice decizie se ia în România, până la urmă ajungem la TAS. Păi să nu mai fie comisii la noi”

Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: