Tată, fiu și mamă, condamnați pentru trafic de droguri de risc

O familie întreagă a fost condamnată la închisoare pentru trafic de droguri.

Dragoș Constantin Bozoncă condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, în formă continuată ( 25 acte materiale ), deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. nerespectarea regimului armelor și al munițiilor la o pedeapsă de trei ani închisoare. „În baza art. 91 C.pen., dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilește un termen de supraveghere de 4 ani“, a stabilit instanța de judecată. 

Tatăl acestuia, Constantin Bozoncă a fost condamnat la o pedeapsă de o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc. „Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilește un termen de supraveghere de 2 ani“, a hotărât Tribunalul Gorj

Instanța a condamnat-o pe Lucia – Nicoleta Neamțu la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc.

Au înființat culturi de cannabis

În cazul inculpatului Dragoș Constantin Bozoncă s-a reținut faptul că, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, a săvârșit fără drept mai multe acțiuni ( cultivare, respectiv a înființat o cultură de cannabis în luna iulie 2022 împreună cu inculpații și, totodată, a cumpărat, a transportat, a depozitat, a deținut și a oferit droguri de risc (cannabis), începând cu luna ianuarie 2021 și până în luna octombrie 2022.

De asemenea, același inculpat mai este acuzat și de faptul că, la data de 19.10.2022, a deținut, fără drept, un pistol de culoare maro din metal, cu cal. 4,5 mm, prevăzut cu încărcător și butelie cu CO2, precum și cu muniție aferentă, armă neletală supusă autorizării.

Totodată, s-a reținut că același inculpat, în zilele de 04.09.2022 și 19.10.2022, a deținut, fără drept, droguri de risc - cannabis în vederea consumului propriu.

În ceea ce îi privește pe inculpații Constantin Bozoncă și Lucia – Nicoleta Neamțu s-a reținut că au constituit împreună cu fiul lor, în speță inculpatul Dragoș Constantin Bozoncă, un grup infracțional organizat în scopul săvârșirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, în modalitatea normativă a cultivării, aceștia fiind acuzați, la rândul lor, de faptul că au înființat în luna iulie 2022, împreună cu inculpatul o cultură de cannabis la imobilul din județul Gorj.

Vizualizări: 3,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: