Tatăl băiețelului învinețit, pus în libertate. Motivul!

Procurorul de caz din Motru a cerut eliberarea bărbatului de 44 de ani, arestat săptămâna trecută sub acuzația că și-a bătut băiețelul de doi ani. Motivul ar fi acela că micuțul suferă de o boală gravă și că se învinețește la cea mai mică atingere, astel că nu mai există certitudinea că a fost bătut.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru au solicitat revocarea măsurii arestării preventive a lui Adrian Păducel, iar instanța a acceptat cererea. “Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. În baza art. 242 alin. 1 C. p. p., revocă măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul PĂDUCEL OPREA-ADRIAN, arestat in baza MAP nr. 3/UP/ 13.11.2019 emis de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Judecătoria Motru. Dispune punerea în libertate a inculpatului PĂDUCEL OPREA-ADRIAN de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 3 /UP/ 13.11.2019 emis de Judecătoria Motru, dacă nu este arestat în altă cauză”, a decis Judecătoria Motru pe 15 noiembrie.

Copilul a fost dus de mamă la spital săptămâna trecută, iar medicii s-au îngrozit când l-au văzut plin de vânătăi mai noi și mai vechi. Acestea puteau fi căpătate și din joacă, fie cu frățiorul, fie cu alți copii, dar în primă fază medicii au crezut că băiețelul a fost bătut.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: