Primăria Târgu Jiu, executată silit. Termen de numai o zi

Primăria Târgu Jiu e amenințată cu executarea silită. Municipalitatea a primit o somație prin care este înștiințată de un executor judecătoresc că are termen o zi de la primirea documentului să vireze în contul Clubului Pandurii Târgu Jiu circa 3 milioane de lei. În caz contrar, se va alege cu proprire pe conturi.

În somație, executorul judecătoresc de la Craiova îi pune în vedere primăriei că are de plătit către clubul de fotbal 2,9 milioane de lei. Suma este compusă din: 2.592 de lei, cotă parte din cheltuielile de judecată în cuantum de 14.000 de lei; 2,8 milioane de lei reprezentând despăgubiri și peste 40.000 de lei, cheltuieli cu executarea silită, urmând a se adăuga și alte cheltuieli cu executarea.

„În cazul în care nu vă veți conforma prezentai somații, vom proceda la continuarea executării silite în conformitate cu dispozițiile legale în materie, inclusiv urmărirea bunurilor mobile, poprirea veniturilor salariale și a conturilor bancare, urmând să suportați toate cheltuielile cu executarea silită”, se arată în adresa ajunsă la Primăria Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu nu este singura care trebuie să le dea bani celor de la Pandurii. Clubul a obținut în instanță 15 milioane de lei. De la Complexul Energetic Oltenia, ar trebui să primească cea mai mare sumă: 6,3 milioane de lei. Consiliul Local Târgu Jiu trebuie să le dea 2,8 milioane de lei, Consiliul Județean Gorj – 770 de mii de lei, Artego – 4,8 milioane de lei și USMO – 516 mii lei. Cei de la Pandurii susțin că aceste sume sunt cotizații pe care membrii asociați ai clubului nu le-au mai plătit de când echipa a retrogradat.

Galerie foto


Vizualizări: 4,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: