Unul dintre cei mai mari jurnaliști de sport din România a semnat cu Pro TV!

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, oameni de televiziune și radio din România, Cătălin Oprișan, a semnat cu Pro TV! Noua emisiune sportivă se va numi Arena Sport.ro și se va difuza săptămânal.

Cătălin Oprișan se alătură echipei PRO TV, vestea fiind una bună pentru toți pasionații de sport și nu numai. Cătălin Oprișan este celebru pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor și a ajuns la PRO TV unde va prezenta o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe VOYO și pe site-ul sport.ro.

Show-ul TV se va numi Arena SPORT.RO și, săptămânal, le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat al lui Cătălin Oprișan, dar și de invitații săi speciali care îi vor fi aproape.

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, spus Cătălin Oprișan încântat de noua sa emisiune TV.

Având ani de experiență în presa sportivă, Cătălin Oprișan este de părere că astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul. În ziua de astăzi, sportul înseamnă și recorduri incredibile, carierele fabuloase. De asemenea, sportul în zille noastre mai înseamnă momente de voință înalte cât vârful Everest.

”Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre  cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Cătălin Oprișan este jurnalist din anul 1993, licențiat în ”Particularități ale limbii presei sportive”. A luat parte la ultima finală de Cupa Cupelor din istorie. L-a văzut pe Hagi la EURO 2000, la retragerea sa de la Națională.

Cătălin Oprișan a fost și pe stadionul brazilian Maracana, de unde a transmis din fața casei lui Ronaldo, la o zi după ce acesta luase titlul de campion mondial.

Tot el a scris istoria Stelei, ”Steaua, Legenda unei echipe de fotbal”, pentru care a primit Premiul „Ioan Chirilă”, dar a scris și „Istoria echipei naționale de fotbal a României”, premiată de către Asociația Presei Sportive.

Galerie foto


Vizualizări: 2,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: