Angelina Jolie o va interpreta pe legendara solistă de operă Maria Callas!

Angelina Jolie va interpreta rolul legendarei soliste de operă Maria Callas în noul film biografic "Maria". Filmul este produs  în regia chilianului Pablo Larraín și se va filma la Paris, în Grecia, la Budapesta şi la Milano.

Noul film al cineastului chilian "va explora viaţa legendarei şi controversatei soliste de operă, ce este deseori descrisă drept prima divă".

"Maria" este o producţie independentă iar filmările se vor desfăşura timp de peste 8 săptămâni la Paris, în Grecia, la Budapesta şi la Milano. Scenariul, ce a fost finalizat înainte de greva scenariştilor de la Hollywood, este semnat de Steven Knight cu care regizorul Pablo Larrain a colaborat la pelicula "Spencer".

Alături de Angelina Jolie, din distribuţie vor mai face parte Pierfrancesco Favino ("Adagio"), Alba Rohrwacher ("La Chimera"), Haluk Bilginer ("Winter Sleep"), Kodi Smit-McPhee ("The Power of the Dog") şi Valeria Golino ("Portrait of a Lady on Fire").

"Sunt incredivbil de emoţionat să încep producţia la 'Maria', producţie care sper că va aduce remarcabila viaţă a Mariei Callas în faţa audienţelor din întreaga lume, datorită scenariul magnific scris de Steven Knight, datorită muncii depuse de întreaga distribuţie şi echipă de filmare şi, în special, muncii extraordinare depuse de Angelina Jolie şi modului în care s-a pregătit pentru rol", a declarat Pablo Larraín într-un comunicat.

Costumele purtate de Angelina Jolie în film sunt bazate pe costumele reale purtate de Maria Callas, printre care şi haine de blană din colecţia de arhivă Massimo Cantini Parrini, după consultări cu PETA pentru a nu folosi blănuri noi.

Galerie foto


Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: