Taximetrist din Târgu Jiu, găsit spânzurat

Un bărbat de 41 de ani din Târgu Jiu a fost găsit spânzurat luni, pe un teren viran situat din zona Ursați a municipiului. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere. Bărbatul era cunoscut pentru faptul că îi plăcea să urce pe turnul de la CET, făcând de acolo filmări spectaculoase.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dar nu sunt urme de violență pe trupul bărbatului.

“S-a efectuat cercetarea la faţa locului, iar în urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţe pe cap, trunchi sau membre. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, a comunicat IPJ Gorj.

Potrivit unor surse, bărbatul avea doi copii. Cunoscuții sunt șocați de gestul acestuia. Colegii spun că tânărul era mai tăcut de o săptămână și nu mai lua comenzi prin dispecerat. Acesta ar fi trimis unui văr locația pe telefon, înainte de a se spânzura. Aceleași surse susțin că bărbatul ar fi lăsat bilet de adio.

Vizualizări: 20,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: