Un gorjean susține că a fost bătut în secția de poliție. Se vede urmă de bocanc pe față!

Conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea unui control de către Compartimentul Control Intern, după ce un gorjean a ajuns sâmbătă seara la spitalul din Târgu Cărbunești, cu urma unui bocanc imprimată de față.

Nicolae Bobină susține că a fost bătut în secția de poliție de la Țicleni, unde a fost dus după un scandal produs la un club din localitate.

Bărbatul are 36 de ani și este brancardier la spitalul din Târgu Cărbunești. Sâmbătă seara era cu un prieten la club, au făcut consumație și tot scandalul a pornit de la faptul că a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani lichizi la el. “Am luat o bere, o pizza și m-am dus să plătesc cu cardul de salariu. Nu au POS acolo să plătesc cu cardul, trebuia bani cash. De acolo a plecat toată treaba, de la card, m-au îmbrâncit, că să ies afară. Copilul al mic al patronului m-a îmbrâncit”, a spus Bobină pentru sabotorii.ro.

Bărbatul recunoaște că l-ar fi mușcat de deget de un jandarm care i-a pus mâna pe față, dar susține că a făcut-o deoarece nu mai putea respira. După aceea a fost dus încătușat la secția de poliție, unde ar fi fost bătut.

Cert este că s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. “În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări de către Compartimentul Control Intern”, a comunicat IPJ Gorj.

Bobină a fost internat la Urgențe și apoi transferat la Psihiatrie, la spitalul din Târgu Cărbunești. Acesta recunoaște că era băut și că la un moment dat “i s-a rupt filmul”.

Vizualizări: 2,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: