Termenul TAS-ului expiră azi

Gălăţenii ar putea deschide din nou şampania! Şi asta pentru că TAS i-a anunţat pe panduri că astăzi vor primi decizia în cazul partidei pierdute la masa verde cu Oţelul, 0 la 3. Cum meciul nu se poate disputa după finalul campionatului, singura variantă viabilă în cazul în care Pandurii vor avea câştig de cauză ar fi ca meciul să se joace joi. „Mi-am luat gândul demult de la acest joc!”, spune ferm Grigoraş.

Grigoraş nu mai crede în minuni. Deşi TAS-ul i-a anunţat pe panduri că vor primi un răspuns astăzi în privinţa rejucării partidei cu Oţelul, Grigoraş e resemnat. Până la finele campionatului au mai rămas doar 3 zile, iar antrenorul pandurilor spune că oricum n-a crezut în rejucarea partidei de la bun început.

Şi-a luat gândul de la duelul cu fosta echipă

Grigoraş este resemnat. “Eu am trecut la pierderi meciul cu Oţelul încă de la prima etapă a acestui an când nu s-a jucat, aşa că nici nu-mi fac prea multe iluzii că meciul se va juca. Cert e că mi-aş fi dorit să se joace pe teren această partidă, dar din punctul meu de vedere e prea târziu să se mai joace. Nu cred că este posibil ca după finalul campionatului să se mai dispute meciul. 99,99 la sută eu cred că nu se va disputa", a spus resemnat Grigoraş.

Fără favoruri pentru Oţelul !

În eventualitatea unei decizii favorabile de la Lausanne, Grigoraş e hotărât să le închidă gura celor care susţin că nu va pune piedică fostei sale echipe, aflată la primul titlu de campioană din istorie. „Pe mine mă interesează să câştige echipa mea şi atât! Ce face Galaţiul, Timişoara sau Vaslui nu e problema noastră. Dacă vom juca pe teren cu Oţelul vom face tot posibilul să câştigăm”, a precizat ferm Grig, care a antrenat la Galaţi timp de 3 sezoane.

„Bine că ne-am salvat!”

Grigoraş e puţin deranjat de acest tam-tam făcut în jurul partidei cu Oţelul şi crede că lumea trece în plan secund realizarea pandurilor care s-au salvat de la retrogradare deşi la sosirea lui Grigoraş erau ultimii în clasament! "Dacă ne gândeam noi doar la rejucarea meciului cu Oţelul, poate acum aveam 20 de puncte şi eram retrogradaţi. Aşa că mai bine am exclus această variantă de tot şi am acceptat acea înfrângere la masa verde şi ne-am continuat parcursul în campionat. Şi aşa am reuşit să ne salvăm deşi foarte puţini ne dădeau şanse după zece etape când aveam şase puncte şi prea puţini mai credeau că ne vom salva” spune antrenorul care a preluat echipa în etapa a 11-a de la Ionuţ Badea.

“N-am nicio idee ce va decide TAS! Conform regulamentului nostru nu se poate schimba nimic dar după regulamentul lor se poate schimba. Nu suntem pregătiţi deloc să organizăm un posibil meci între Pandurii şi Oţelul dar ne pregătim repede la nevoie”

Dumitru Dragomir

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: