Testarea directorilor de şcoli a ajuns la final

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a ajuns la final cu organizarea concursurilor pentru funcţia de director în unitățile de învățământ. Urmează perioada contestaţiilor care se depun la sediul ISJ Gorj, anunță reprezentanţii instituţiei. Anul viitor, cel mai probabil, se reiau concursurile pentru acele şcoli în care nu au existat promovaţi.

Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a declarat închis concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere în unitățile școlare. Aceasta spune că rezultatele au fost mulțumitoare, în sensul în care au fost doar cinci candidați respinși la interviu. ”Vineri a fost ultima zi în care au fost făcute programări pentru evaluarea CV-urilor și a interviului în cadrul concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de director, director adjunct în învățământul preuniversitar din județul Gorj. Până acum rezultatele înregistrate au fost mulțumitoare în sensul că au fost foarte puțini absenți, neprezentați, la aceste probe și doar cinci candidați care nu au promovat proba de evaluare a CV-ului și a interviului”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
Reprezentanţii ISJ Gorj atenționează candidații că nu pot înregistra contestaţii la proba de evaluare a CV-ului, ci doar la proba de evaluare a ofertei manageriale. ”Menţionez că urmează o perioadă de depunere a contestaţiilor și de soluţionare a acestora până în decembrie când, în 17 decembrie, vom ști cu adevărat numele directorilor care au fost declarați admiși în cadrul acestui concurs”, a spus Popescu.

Aceeași conducere la CNTV
Contestațiile se depun la sediul ISJ și nu vizează proba de evaluare a CV-ului, ci proba de evaluare a ofertei manageriale”, a spus Georgeta Popescu. La aceste concursuri s-au înscris peste 200 de candidați. În cele mai multe unități școlare au rămas aceiași directori. Joi, în penultima zi de concurs, a fost reconfirmată conducerea Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”, în frunte cu Dorin Tașcău, alături de doi directori adjuncți, Bogdan Rădulea și Mihaela Pârvulescu. De asemenea, Codruța Florescu va fi timp de patru ani director la Palatul Copiilor din Târgu Jiu și îl va avea alături, ca director adjunct, pe Ionuț Popescu.

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: