Thomas Kottas a început antrenamentele cu CSM Târgu Jiu

Thomas Kottas este ultimul jucător transferat de echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Acesta s-a alăturat lotului gorjean și a participat deja la primul antrenament al echipei.

Baschetbalistul a evoluat în prima liga de baschet a Greciei(GBL), de la ASK Karditsa. Oficialii clubului au semnat o înțelegere cu Thomas Kottas, valabilă pentru sezonul 2022-2023, a informat csmtârgujiu.ro.

Chiar dacă mai au câteva zile de pauză, baschetbaliștii au revenit la antrenamente pentru a pregăti meciul din runda următoare a Ligii Naționale, cu U BT Cluj Napoca, programat în deplasare, pe data de 18 noiembrie, dar și viitorul meci de pe teren propriu, cu FC Argeș, de la finalul lunii, pe 26 noiembrie.

Pivotul grec, Thomas Kottas, a participat deja la primul său antrenament sub comanda lui Porter Troupe, unde şi-a cunoscut noii colegi. Bashetbalistul grec a primit primele informații la sală de la directorul tehnic, Claudiu Alionescu, iar înainte de a trece la ședința de pregătire, antrenorul principal Porter Troupe și Thomas Kottas, au discutat, la rândul lor, minute bune.

Acesta a precizat, pentru site-ul oficial al CSM că în urmă cu zece zile a primit oferta și nu a stat pe gânduri, a acceptat imediat să vină în România.

Jucătorul recunoaște că nu știe foarte multe despre baschetul românesc, dar este gata pentru această nouă provocare din cariera sa: ”Am venit să ajut echipa. Trebuie să obținem câteva victorii pentru a rămâne în Liga Națională și sper ca la final toată lumea să fie mulțumită de această colaborare”, a declarat pivotul care ar o înălțime de 2,08 metri. Baschetbalistul grec le-a făcut și o promisiune fanilor echipei CSM Târgu Jiu că va da tot ce este mai bun și va lupta meci de meci.

Galerie foto


Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: