Tichete cadou pentru angajaţii de la salvare

Moş Crăciun a fost darnic în acest an cu angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi înaintea sărbătorilor de iarnă le-a oferit la fiecare tichete cadou în valoare de 300 de lei. Este primul an când angajaţii de la salvare primesc aceste tichete cadou dar s-a luat această decizie pentru că nu au primit prima de stabilitate.

Toţi cei aproximativ 200 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj au primit înaintea sărbătorilor tichete cadou fiecare în valoare de 300 de lei. Conducerea ambulanţei a luat această decizie pentru că în acest an salariaţii nu şi-au putut lua prima de stabilitate. Totodată, anul 2009 este primul în care salariaţii salvării primesc tichete cadou. Valoarea totală a acestor tichete cadou este de 600 de milioane de lei vechi. „ Pentru că nu am putut să le dau prima de stabilitate angajaţilor, primă pe care până în acest an angajaţii au luat-o, ne-am gândit să le dăm aceste tichete cadou acum înainte de sărbătorile de iarnă pentru că au muncit mult şi chiar merită. Eu sper să fie mulţumiţi pentru că dacă nu am avea probleme financiare le-am fi dat şi primele de stabilitate. Normal ar fi ca aceste tichete cadou să fie diferenţiate în funcţie de munca fiecăruia pentru că am angajaţi care au venit tot timpul de acasă din libere atunci când a fost nevoie de ei şi niciodată nu au spus că nu pot. Oricum eu cred că le prind bine tichetele cadou acum înainte de sărbători. Fiecare a primit în valoare de 300 de lei”, a declarat Jana Prejbeanu.

O dată cu tichetele cadou, angajaţii au primit şi bonurile de masă care au variat de la un angajat la altul în funcţie de zilele lucrate de fiecare în această lună. În medie, angajaţii au primit aproximativ 17 bonuri în valoare totală de 4 milioane de lei vechi. „ Tot acum le-am dat şi tichetele de masă pentru a le folosi înainte de sărbători. Unii au luat mai puţine alţii mai multe, în funcţie de zilele lucrate în această lună. Unii au fost în concediu fără plată, în zile libere sau în concediu medical, iar pentru zilele alea nu au primit bonuri de masă. În medie, fiecare au primit câte 17 bonuri în valoare de 400 de lei”, a precizat Jana Prejbeanu, managera Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: