Tineri puși pe harță, duși în arest

Doi tineri de 18 și 24 de ani, din orașul gorjean Bumbești Jiu, au fost reținuți duminică pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, a avut un conflict între cei doi tineri pe raza Orașului Bumbești Jiu, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe si tulburarea ordinii si liniștii publice", a transmis IPJ Gorj.

În cursul zilei de luni, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.  

Alți doi bărbați, de 38 și 20 de ani, din comuna Dănciulești, au fost reținuți vineri pentru lovire sau alte violențe. "Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în dimineața aceleiași zile, cei doi bărbați, aflându-se pe DJ 605 A Dănciulești, pe fondul unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale", a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: