Tinerii teribilişti au schimbat semnele de circulaţie din zona Abator

Adevărată nebunie ieri în zona Abator unde semnele de circulaţie i-au pus în dificultate pe şoferi. Se pare că tinerii teribilişti s-au distrat pe seama acestora schimbând sensul semnelor.

Un semn care îi obliga pe şoferi să facă dreapta urmat de un altul care le interzicea trecerea le-a ridicat mari semne de întrebare şoferilor care se ghidează după indicatoare. „Dracu ştie ce a fost în capul lor când le-au pus aşa. Darla legislaţia pe care o ştiu ei cu codul rutier în mână nu mă miră nimic. Până acum câteva zile semnele astea nu erau. Sunt puse acum recent că şi aşa erau prea puţine. Cum să fie obligatoriu la dreapta şi apoi interzis. La dracu mai este sens giratoriu dacă îmi interzice să intru. Până la urmă eu acum încalc regulile de circulaţie şi mă trezesc că mă opresc mai încolo să îmi ia permisul. Pe unde am umblat aşa ceva nu am văzut. Eu sunt din oraş da ce înţelege unul din afară care se ghidează după aceste semne de circulaţie puse cu cap?”, spunea un şofer vizibil nervos. 

Reprezentaţii Primăriei Târgu-Jiu care se ocupă cu montarea semnelor de circulaţie s-au deplasat la faţa locului să vadă ce se întâmplă, însă nu au rămas uimiţi, pentru că frecvent se confruntă cu astfel de probleme. „Nu este o problemă de ieri de azi. Sunt tineri sau persoane care nu au ce face şi întorc indicatoarele mai ales pe cele din sensurile giratorii. Avem mari probleme din această cauză şi nu putem sta toată ziua să verificăm indicatoarele şi să întoarcem la ele. Toate intersecţiile şi sensurile giratorii sunt foarte bine semnalizate, dar aceşti tineri îşi bat joc pur şi simplu”. a declarat Ionuţ Jilăveanu.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: