Sute de porții de pește oferite gratuit de autorități participanților la ”Festivalul Păstrăvului”

Bâlciul de Bunavestire sau ”Blagoveștenia” a devenit tradiție în orașul Tismana. Pentru că este dezlegare la pește, aici se organizează și ”Festivalul Păstrăvului”, ocazie cu care vor fi împărțite sute de porții de pește cu mămăliguță celor prezenți la Tismana.

Și anul acesta autoritățile locale din Tismana vor pregăti aproximativ 600 de porții de pește cu mămăliguță pentru toți cei care vor veni la bâlci. Evenimentul va avea loc în data de 25 martie în centrul orașului Tismana.

”Bâlciul de Blagoveștenie este evenimentul care marchează începutul primăverii. Noi o să oferim participanților peste 600 de porții de pește cu mămăliguță, pentru că fiind dezlegare organizăm și ”Festivalul Păstrăvului”.  Așa cum este normal, peștele este luat de la păstrăvăriile de la noi din zonă.  Atmosfera va fi întreținută de Ansamblul  Școlii Populare de Arte Constantin Brâncuși, a precizat primarul din Tismana, Petre Remetea.

De la evenimentul organizat sâmbătă la Tismana nu vor lipsi nici comercianții care vor veni aici cu produse tradiționale. Vor fi stand-uri cu obiecte de ceramică, costume populare, dar și o serie de semințe, răsaduri și puieți.

Vizualizări: 2,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: