A șocat milioane de oameni cu anunțul făcut la Pro TV, în cadrul show-ului Survivor

Ionuț Iftimoaie a lăsat milioane de telespectatori în stare de șoc când a făcut anunțul de retragere la Survivor. La doar 44 de ani, fostul luptător K1 a luat o decizie șocantă pentru mulți dintre fanii săi.

Ionuț Iftimoaie, fostul kickboxer român în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că nu va mai participa la un alt show televizat după experiența de la Survivor.

Sportivul a mărturisit în cadrul unei ediții a emisiunii de la PRO TV că momentul în care va fi eliminat din competiție va fi și ultimul pentru el pe sticlă.

Iftimoaie va împlini 45 de ani în luna august a acestui an și dorește să-și petreacă timpul alături de cei dragi și departe de ochii curioșilor. „Aceasta este ultima mea emisiune, după care o să aleg să mă retrag 100% la viața privată”, le-a spus Ionuţ Iftimoaie tuturor colegilor din show.

Sportivul a trecut și prin momente tensionate la Survivor România, fiind implicat recent într-un scandal cu Alin Chirilă. Cei doi și-au adresat trivialități în direct și au sfârșit prin a fi sancționați de Daniel Pavel.

Prezentatorul emisiunii din Republica Dominicană a luat atitudine și a eliminat recompensa pentru care s-au luptat Alin Chirilă și Ionuț Iftimoaie.

Soția lui Ionuț, Maria Iftimoaie, a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă pe durata competiției, timp în care trebuie să aibă grijă de copii singură.

Galerie foto


Vizualizări: 2,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: