Titan the Robot a venit la Târgu Jiu - GALERIE FOTO

Cei care au mers ieri la centrul comercial Shopping City Târgu Jiu au putut să-l vadă cu ochii lor pe robotul care a urcat pe scenă cu Rihanna, cântăreaţă renumită pe plan mondial. Este vorba de Titan the Robot, o maşinărie impresionantă de peste 2 metri, controlată electronic, care vorbeşte, dansează şi chiar... trage vânturi.

Titan the Robot a ajuns marţi, 2 iunie, la Shopping City Târgu Jiu, iar prima reprezentaţie a avut-o la orele 11. Cu mic, cu mare, cei care au vizitat centrul comercial din Târgu Jiu s-au adunat în jurul robotului care a făcut senzaţie în întreaga lume. De cum a început să meargă prin faţa magazinelor, robotul a impresionat prin mişcările sale şi prin sunetele pe care le scotea. Cei prezenţi nu au ratat ocazia să facă poze şi să filmeze reprezentaţia robotului. Cei mai mici din publicul prezent s-au speriat puţin de prezenţa acestuia, însă au fost şi părinţi care au spus că le-ar plăcea să aibă unul în casă.  „Mi-a plăcut foarte mult, aş vrea unul acasă pentru copiii mei. Am mai văzut la tv, dar în realitate nu. Copilul este puţin speriat”, a spus o mămică.

Printre spectatori au fost şi persoane care nu au fost atât de impresionate. „Am mai văzut aşa ceva, nu mă impresionează, pentru că ştiu ce fac cu ei si ce pot face şi nu îmi place. Nu m-am speriat, poate copiii, că e puţin înspăimântător”, a declarat o târgujiancă.

Cei care au ratat reprezentaţia de ieri pot să îl vadă pe Titan the Robot şi miercuri, 3 iunie. Spectacolele sunt programate la orele 11, 16 şi 19, la Shopping City Târgu Jiu. 

Robotul are o înălţime de 2,2 metri şi o greutate de 47 de kilograme, fiind un android controlat electronic. Titan reprezintă un concept unic de divertisment, folosit la diverse evenimente din întreaga lume, de la petreceri private până la festivaluri şi evenimente de amploare.

robot

robot_titantitantitan_3titan_la_tg_jiurobott

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: