Gorjean cu probleme de sănătate, dispărut

La data de 31 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie, de 62 de ani, despre faptul că, Horhotă Dumitru, de 61 de ani, concubin al apelantei, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime aproximativ 1,60 metri, greutate 80 kg, constituţie robustă, păr tuns scurt, alb, ochi căprui, față ovală, având pe abdomen, în partea dreaptă o cicatrice.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip trening, de culoare albastră cu dungi de culoare gri pe lateral, tricou de culoare gri închis, sacou de culoare neagră cu dungulițe albastre verticale, pe cap avea o șapcă de culoare crem, în picioare având o pereche de sandale din plastic de culoare crem.

Este cunoscut cu afecțiuni neuro-psihice, în mâna stângă folosește un baston tip ortopedic, cu cotieră și mâner din plastic de culoare verde, tija fiind de culoare gri.

Are deficiențe în vorbire, iar mâna dreaptă este inertă.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbat, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Comunicat IPJ Gorj

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: