Titlul „Gorjeanul anului 2014” pentru gimnasta din Bustuchin

Andreea Munteanu, gimnasta de aur din Bustuchin, a primit titlul „Gorjeanul Anului” în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean de vineri. Andreea a venit însoţită de sora, fratele, tatăl şi bunicii ei. Componentă a Lotului Naţional Olimpic al României, Andreea a reuşit să obţină o învoire de doar o zi, seara trebuind să fie la cantonamentul de la Constanţa.

Andreea Munteanu a reuşit să fie prezentă la şedinţă, în urma demersurilor făcute de către Consiliul Judeţean. „Dacă nu înaintau dânşii documente către Federaţia Română de Gimnastică nu puteam s-o aducem, pentru că ea vede casa chiar şi o dată la doi ani. Noi o vedem mai des pentru că aproape săptămânal mergem la ea, la Izvorani. Acum a primit o permisie specială de o zi, iar deseară trebuie să fie la Constanţa”, a declarat Constantin Munteanu, tatăl Andreei.

Gimnasta din Bustuchin a devenit „Gorjeanul Anului”, după ce a mai primit titlul de „Cetăţean de Onoare al Comunei Bustuchin” şi titlul „Cetăţean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu”. La vârsta de 16 ani, Andreea se simte împlinită. „Mă simt onorată că am primit Titlul „Gorjeanul Anului”. Am muncit foarte mult de mică şi sper ca pe viitor să am numai rezultate foarte bune. O nouă medalie de aur este oricând binevenită”, a declarat Andreea. Pe lângă diplomă şi plachetă, Andreea Munteanu a primit şi un premiu de 10.000 de lei.

Emoţiile Andreei au fost trăite şi de sora sa geamănă, Adelina, gimnastă la aerobic. „Mă bucur enorm de mult pentru ea. Îmi doresc ca şi eu, la rândul meu, să obţin astfel de titluri. Între noi nu este concurenţă, ci este colaborare. Eu fac gimnastică aerobică la Deva, iar ea este la Izvorani. Reuşim să ne vedem doar câteva ore în week-end când vin părinţii la noi”, a declarat Adelina. Fetele mai au frate, violonist talentat.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: