Pandurii anunţă că a semnat cu Wellington şi Unguruşan

Pandurii a anunţat, oficial, un transfer despre care se ştia deja, jucătorul brazilian Wellington Carlos da Silva fiind în cantonament în Olanda de câteva zile. Totodată, preşedintele Pandurii, Narcis Răducan, l-a convins pe Bogdan Unguruşan să continue la echipa gorjeană.

Edi Iordănescu mai aşteaptă şi alte transferuri, devenind nerăbdător, dat fiind că lotul este cam subţirel, iar sezonul începe pe 11 iulie. Aflat în cantonamentul echipei Pandurii Târgu Jiu, unde se antrenează de câteva zile cu viitorii colegi, brazilianul Wellington Carlos da Silva a semnat contractul pentru un an cu echipa gorjeană. Preşedintele Narcis Răducan a precizat că jucătorul are opţiune de prelungire la finalul acestei perioade: „Wellington se pregăteşte în cantonament cu echipa şi a efectuat deja vizita medicală. Azi (n.r- ieri) am semnat contractul cu el pentru un sezon, cu posibilitatea de a prelungi acest contract la finalul acestei perioade”.

Fundaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Unguruşan, a semnat un nou contract cu Pandurii Târgu Jiu valabil pentru următorii doi ani. Aflat la final de contract cu Pandurii, scadent la sfârşitul acestei luni, Bogdan Unguruşan a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru semnarea unui nou contract pentru încă doi ani. Jucătorul se antrenează cu Pandurii Târgu Jiu de la reunirea lotului, fiind prezent în cantonament cu echipa în Olanda.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: