Ce avere are şeful finanţelor de la Pandurii

Directorul CS Pandurii Dorin Ioana şi-a depus declaraţia de avere pe anul 2014 la Complexul Energetic Oltenia. Ioana şi-a completat declaraţia în calitate de şef departament Control Intern, dar a publicat şi veniturile încasate de la CS Pandurii, unde este director din luna noiembrie 2014.

Potrivit declaraţiei de avere postată pe site-ul CE Oltenia, Dorin Ioana deţine o casă în Târgu Jiu, pe care a dobândit-o în 2010 prin donaţie. În declaraţia de avere mai apare un autoturism Mini Cooper din 2001. De asemenea, în 2014 directorul din CEO detaşat la CS Pandurii şi-a vândut maşina pe care a luat 29.000 de lei. El mai are un cont de 20.000 de lei la Unicredit, dar şi un credit de 54.000 de lei la CEC Bank scadent în 2017. În 2014 Ioana a încasat de la CE Oltenia 80.877 de lei. Nu se ştie dacă Ioana îşi mai desfăşoară activitatea la CE Oltenia sau doar la CS Pandurii, unde este director. În 2014 Ioana a încasat şi de la CS Pandurii suma de 1.429 de lei şi încă 2.490 de lei de la IDP, societatea de drumuri din cadrul Consiliului Judeţean, unde este cenzor.

Cine e Dorin Ioana

Ioana a devenit cunoscut în spaţiul public după ce a fost numit administrator la Pandurii. El a introdus condica de prezenţă la jucători şi tot el este cel care, spun surse, a dat dispoziţie să se inventarieze şi sulurile de hârtie din club. Între timp, birourile de la Pandurii au devenit extrem de aglomerate, apărând persoane de peste tot. Ulterior au fost puse pe liber câteva persoane printre care Robert Bălăeţ, directorul sportiv. Potrivit aceloraşi surse, urmează rocadă între Mihai Stelescu de la Centrul de Juniori şi Daniel Băloi, secretarul general. Planul ar fi ca Stelescu să fie secretar şi Băloi să ajungă la Centrul de copii şi juniori.  Tot Ioana este cel care a iniţiat demersurile de suspendare şi revocare din funcţiile pe care le deţinea Eugen Pîrvulescu la CS Pandurii. Decizia este justificată prin apariţia în presă a unor articole în care se discuta despre un eventual blat la mediul dintre Pandurii şi U Cluj. Ioana a afişat un comportament nepotrivit cu jurnaliştii şi ori de câte ori a fost sunat a închis telefonul, fără să facă declaraţii.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: