Pecingină, avocat-impresar pentru un jucător de la Pandurii

Gheorghe Pecingină este avocatul mijlocaşului de la Pandurii, Andrei Şendroiu. Pecingină mai reprezintă şi alţi jucători, impresari şi chiar antrenori în diverse litigii, printre aceştia numărându-se şi Petre Grigoraş.

Pecingină spune că îl sprijină pe Andrei Şedroiu, mijlocaşul de 19 ani de la echipa a II-a a celor de la Pandurii, de fiecare dată când are nevoie de o consiliere juridică. Avocatul spune că este şi un fel de impresar pentru tânărul sportiv. „În sprijin pe Andrei Şendroiu de fiecare dată când are nevoie, pentru interpretarea contractelor, actelor pe care le semnează cu clubul Pandurii sau cu alte cluburi în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Este bine, de obicei, să consulţi un avocat. Nu sunt impresar şi nici nu  este nevoie având în vedere noile modificări care au fost aduse. Nu mai este nevoie să fi neapărat impresar ca să poţi să reprezinţi un jucător sau un club. Andrei Şendroiu rămâne la Pandurii Târgu Jiu. Am purtat discuţii chiar şi miercuri cu staff-ul tehnic, care îl doreşte la Pandurii Târgu Jiu. El a fost accidentat şi îl aşteptăm să se întoarcă din cantonament. Este un jucător de perspectivă al pandurilor, aşa cum sunt mulţi alţii de la echipa a II-a. Trebuie stabilite anumite reguli şi pentru cei de la echipa a II-a, pentru că idealul lor este să ajungă la prima echipă sau la o echipă din liga naţională”, a declarat Pecingină.

Şendroiu a debutat în echipa a II-a celor de la Pandurii în luna mai 2014 la meciul cu U Cluj, la care a marcat şi un gol. Meciul s-a încheiat cu victoria gorjenilor. Andrei Şendroiu nu este singurul care beneficiază de serviciile oferite de avocatul Ghoerghe Pecingină. „În diferite litigii mai reprezint şi antrenori, jucători şi impresari. De exemplu pe domnul Grigoraş în litigiul cu CFR Cluj, Alex Păcurar, Tibi Bălan în litigiul cu Rapid, şi mai mulţi impresari, nu îi nominalizez, dar sunt cunoscuţi. Impresar e una sau agent de jucător, dar sunt anumite cunoştinţe juridice pe care dumnealor nu le au şi atunci de fiecare dată apelează la avocaţi”, a precizat Gheorghe Pecingină. 

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: