TLC atestă faptul că femeile sunt proaste

Știți că se spune despre evrei că-s cei mai mari antisemiți, nu? Eu nu prea cunosc evrei, dar mi-am format o altă teorie. Femeile sînt cele mai mari misogine. De fapt, cu cît o femeie este mai inteligentă, cu atît este mai misogină. Pentru că, ea fiind deșteaptă, își dă seama cît de proaste sînt femeile. Logic, nu?!

Dacă nu înțelegeți, am și o demonstrație: s-a lansat un post TV pentru femei inteligente. Da, ce vă uitați așa, pe-o parte, ca găinile? Ce, nu știați că femeile inteligente n-aveau un post al lor? Păi, normal că n-aveau. Și știți de ce? N-ar fi rentabil. Prea nișat, să fim serioși. Mai degrabă ar funcționa un post dedicat ecologiștilor heterosexuali, că pînă și ăia-s mai mulți.

Ce ziceam? Așa! Demonstrația teoriei conform căreia femeile sînt proaste! Iată cum se marchetuiește noul post pentru femei inteligente, TLC. Cică ”Bărbații sînt norocoși că au Discovery”. Hopaaa! Cum, mă?! BĂRBAȚII au Discovery? Haida-de! Da’ ce-i Discovery asta? Post de scule? De fotbal? De mașini? De desfăcut borcane? Ce le împiedica pe femeile alea inteligente să se uite la Discovery pînă acum?!

Stați, nu plecați, că am și răspunsul. Pe care îl găsim fix în programul zilnic al Discovery-ului ăsta pentru muieri. I-auziți niște nume de rubrici: POLIȚIA VESTIMENTARĂ (ha!), BUCĂTAR LA PACHET (haha!), VINE BARZA (hahaha!), CURSURI DE GĂTIT (hahahaha!), REGELE COFETARILOR (ahahahaha!).

Recapitulăm: s-au strîns niște creativi de la Discovery (bănuiesc c-au făcut și ceva studii) și s-au hotărît să facă un post pentru femei inteligente. Un post științific de tip Discovery, care-va-să-zică. Ei, și-apoi umplu grila postului respectiv cu emisiuni conținînd ponturi despre haine, despre gătit și despre făcut copii. Nu cumva pentru astea exista deja Euforia TV și emisiunile lui Botezatu?

Haideți mai bine să fim sinceri pînă la capăt. Femeilor nu le lipsește doar umorul (cum am demonstrat anterior, tot aici), ci și cultura generală sau orice tip de apetență pentru asimilarea de alte informații, în afara acelora de utilitate imediată (cum să respir, cum să trăiesc, cum să mă machiez, cum să mă îmbrac). NU LE INTERESEAZĂ istoria, politica, tehnica, arta, bă, de fapt nu le interesează nimic. Da? Că, dacă le-ar interesa, s-ar uita cu soții la Discovery și n-ar mai exista televiziunea TLC.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: