Tomescu rămâne director la DADR Gorj

Postul de director al Direcţiei Agricole de Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj va fi ocupat în continuare de Aurel Tomescu pentru că până la acest moment nu se ştie când va fi reorganizat concursul. „Această perioadă poate să dureze deoarece există posibilitatea prelungirii perioadei de interimat până la şase luni, chiar şi mai mult”, susţine Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

Aurel Tomescu susţine că această situaţie nu-l bucură. Ba mai mult vrea să scape de această funcţie, care-i dă numai bătăi de cap. „Din nefericire niciunul dintre cei doi participanţi la concursul pentru postul de director al DADR Gorj nu a întrunit punctajul minim pentru a ocupa această funcţie, lucrul acesta nu mă bucură deloc, din contră. Este un post pe care eu nu mi-l doresc şi sper că acest concurs va fi organizat cât mai curând”, susţine Aurel Tomescu, director DADR Gorj

Concursul pentru postul de director la DADR Gorj a fost organizat la începutul lunii decembrie 2010, la care au participat Virgil Drăguşin şi Ion Popescu, ambii consilieri în cadrul direcţiei, dar nu au reuşit să câştige.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: