Tot mai mulți pacienți cu Covid, la Terapie Intensivă

Explozia de cazuri de coronavirus pune la grea încercare medicii care abia fac față gărzilor și reușesc cu greu să se împartă între bolnavii infectați și cei care nu au Covid. Numai la Târgu Jiu, sunt zece bolnavi în Terapie Intensivă. Opt dintre ei au Covid 19, ceilalți doi sunt suspecți, dar în stare gravă.

Oficialii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au transmis că, marți, erau internați 54 de pacienți infectați cu noul tip de coronavirus în locația de la Pasarelă. Tot aici, opt bolnavi sunt în stare gravă și sunt internați în secția de Terapie Intensivă.

În locația din strada Tudor Vladimirescu, sunt șase pacienți care au fost izolați în mai multe secții până când le vor sosi rezultatele testelor pentru coronavirus. Și în locația din strada Progresului sunt opt pacienți izolați și suspecți de Covid în zona tampon, alți doi sunt tratați în Terapie Intensivă și le-au fost luate probe pentru a se stabili dacă au fost și ei infectați.

Numai marți, în spital au fost făcute 69 de teste. Dintre acestea, 20 au ieșit pozitive pentru Covid.

Cifra bolnavilor infectați cu noul virus crește cu fiecare oră și în județul Gorj. Cea mai recentă raportare transmisă de către Direcția de Sănătate Publică Gorj arată 599 de cazuri de coronavirus confirmate de la izbucnirea epidemiei de coronavirus. 17 gorjeni au murit până acum din cauza infecției.

Vizualizări: 1,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: