Toți șefii din CEO, în probe. Boza: Pot fi înlocuiţi!

Aviz pentru șefii de cariere din Complexul Energetic Oltenia! Nimeni nu este lipit de scaun. Sorin Boza, președintele Directoratului, îi avertizează că oricând se pot produce schimbări, dacă nu vor da randament din funcțiile pe care le-au obținut recent, prin concurs. Contractul lor a fost semnat pe doar trei luni.

Toți cei 11 șefi de cariere, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, sunt în „probe” chiar și după organizarea concursurilor pentru aceste posturi de conducere. Sorin Boza, președintele Directoratului, a declarat, la Gorj TV, că nicio funcție nu este „bătută în cuie”. Toți sunt în probe timp de trei luni: „Ne pregătim pentru celelalte concursuri, cele de CFL-iști. Încep concursurile în această săptămână. Așteptăm informațiile să vedem câte posturi sub disponibile. Ei primesc numire pe o perioadă de 120 de zile sau până la organizarea unui concurs. Nu sunt titulari. Toate pozițiile, inclusiv cele de șefi, au perioadă de probă, în afară de posturile din Directorat care sunt ocupate prin mandat. Șefii pot fi înlocuiți, dacă nu dau randament”.

„Concursul a fost corect”

Sorin Boza a comentat și zvonurile potrivit cărora concursurile nu ar fi fost organizate ca la carte. Suspiciunile au fost ridicate după ce opt foști șefi de carieră au rămas pe posturi, deși au fost înscriși peste 80 de candidați la concurs. „Din 11 poziții, au fost trei directori noi, opt au fost păstrați. S-au schimbat 25%. A fost un concurs corect. Nu am primit nicio reclamație. Însă, așa cum știm în Gorj, aruncăm cu noroi și mizerii atâta timp cât nu ți se îndeplinește vreo dorință. Cei care aruncă cu noroi au jignit 83 de oameni. Au fost implicați 14 oameni în acest proces. Noi considerăm că a fost un concurs corect. S-au putut depune contestații”, a mai declarat Sorin Boza.

Vizualizări: 5,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: