Totul despre femei, teatru caritabil la Târgu Jiu

La Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu va avea loc la începutul lunii iulie un spectacol de teatru în scop caritabil. „Totul despre femei” este un eveniment organizat de ADER - Asociatia pentru Democratie Educatie Respect şi Teatrul Arte dell'Anima.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant, o nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră, se arată în prezentarea acestui spectacol care este programat pe data de 8 iulie 2021, de la ora 19:00, la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nonagenare îndrăgostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Scopul proiectului este de a spori conștientizarea colectivă asupra situației femeilor supuse abuzurilor. Fondurile strânse vor fi donate către Asociația Necuvinte. Misiunea organizației Necuvinte este de a promova drepturile fundamentale ale omului, de a aduce justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză tuturor persoanelor victime ale violenței în familie.

La fiecare 2 zile, o femeie este ucisă în România din cauza violenței în familie. Este un fenomen grav, o problemă comunitară, socială şi de sănătate publică ce afectează în principal femeile (95% din totalul victimelor violenţei în familie sunt femei).

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: