Tragedie: El este tânărul care a decedat în accidentul de la Scoarța. A renunțat la o carieră în Poliție!

Tragedie fără margini într-o familie din orașul Târgu Cărbunești! Albert Diaconescu, un tânăr în vârstă de doar 22 de ani a decedat. Acesta și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism. 

Evenimentul rutier s-a petrecut pe raza localității Scoarța. 

"În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București.

Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Gorj. 

Pentru tânărul care a decedat s-au făcut, recent, campanii umanitare. El suferea de o boală gravă. Albert Diaconescu este student la Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu și fost elev la școala de Poliție. Tânărul a renunțat la o carieră în MAI din cauza afecțiunilor de care suferea.

Galerie foto


Vizualizări: 10,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: