Accident la Scoarța: două mașini sunt implicate!

Un accident rutier a avut loc joi seara pe raza localității Scoarța din județul Gorj. Din primele informații sunt implicate două autoturisme. Unul dintre ele s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului, iar cel de-al doilea pe carosabil.

Polițiști și echipe de Salvare au intervenit la fața locului. O persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii.

"Am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta, sat Lazuri,  in care au fost implicate doua autoturisme.
La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu doua autospeciale de intervenție, dintre care una dotata cu modul de descarcerare, și o ambulanta SMURD, precum și un echipaj cu o ambulanta SAJ Gorj.
Ajunși la locul evenimentului, echipajele de intervenție au constatat ca, in urma accidentului, au rezultat doua victime de sex masculin, dintre care una era incarcerata. Imediat, colegii noștri  au început operațiunile pentru descarcerare și scoaterea victimei in vederea acordării primelor îngrijiri medicale la fata locului și transportul acesteia la spital. Astfel, persoana incarcerata a fost preluată de echipajul SAJ Gorj și transportata de urgenta la UPU Tg-Jiu, iar celeilalte victime i-au fost acordate îngrijiri medicale la fata locului de către echipajele specializate", a transmis ISU Gorj.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier care s-a petrecut pe drumurile din județul Gorj joi seara.

Galerie foto





Vizualizări: 3,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: