Tragedie în India. Peste 260 de morţi

Dezastrul secolului în India după ce mai multe trenuri s-au ciocnit vineri seară. Peste 260 de oameni au murit şi 650 au fost răniţi. Ziua de sâmbătă a fost declarată zi de doliu.




                                    
 
 
 
 
 
 
 
Impactul violent a avut loc în jurul orei locale 19:00, când Expresul Howrah Superfast, care circula de la Bangalore la Howrah a deraiat și a fost lovit de Expresul Coromandel, care circulă de la Kolkata la Chennai, au declarat oficialii feroviari.
 
 
 


 
 
 
Unul dintre trenuri a deraiat după impactul cu un marfar și a ajuns pe linia opusă, unde a fost lovit în plin de celălalt tren de pasageri. Peste 200 de ambulanțe au fost trimise la fața locului. Sute de oameni s-au adunat în fața spitalelor pentru a dona sânge, potrivit Digi24.
 
 
 


 
 
 
 
 "10 până la 15 persoane au căzut peste mine când s-a întâmplat accidentul și totul s-a răsturnat. Eram sub toată această grămadă. M-am rănit la mână și la ceafă. Când am ieșit din tren, am văzut că cineva și-a pierdut mâna, cineva și-a pierdut piciorul, în timp ce fața cuiva era mutilată", a transmis un supravieţuitor.

Galerie foto


Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: