Traian Băsescu: Elena Udrea nu minte

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că Elena Udrea nu minte şi că nu a auzit în timpul mandatului său că a luat bani, subliniind că are încredere în ea şi în justiţie, dar va recunoaşte "indiscutabil" decizia judecătorilor, dacă aceştia vor decide că este vinovată.

"Am încredere în acest om. Când un judecător va spune că e vinovată, voi recunoaşte indiscutabil decizia judecătorilor. Dar deocamdată discutăm de o fază premergătoare", a mai spus fostul preşedinte.

Referitor la faptul că împotriva Elenei Udrea există nouă solicitări pentru începerea urmăririi penale şi pentru arestare preventivă, Traian Băsescu a spus: "Recunosc că e o situaţie de Guinness Book, e aşa o avanlanşă, pentru care trebuie să fii extrem de tare să rezişti, să ai un caracter foarte puternic, să fii extrem de tare să rezişti".

Fostul preşedinte a susţinut că, aşa cum o cunoaşte, Elena Udrea este "un om care nu minte şi în care poţi să ai încredere". "Eu n-am auzit-o pe femeia asta vorbind de bani, să ia bani să facă ceva, sunt 11 ani de când colaborez cu ea şi am şi investit enorm încredere şi politic", a spus Băsescu.

Totodată, Băsescu a mai spus că el are încredere în Elena Udrea şi în justiţie.

Sursa: www.mediafax.ro

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: