Transalpina, un furnicar de Sfânta Maria

Minivacanța de Sfânta Maria a fost un prilej numai bun pentru cine a fost liber și și-a dorit să se plimbe pe cel mai înalt drum din România. Mașinile au roit în acest weekend prelungit pe drumul ce atinge 2.145 de metri. Cu toate acestea, aglomerația nu i-a încurcat pe cei dornici de plimbare. 

Mii de turiști au ales Transalpina drept destinație de o zi de Sfânta Maria. Au avut nevoie de haine mai groase si multă răbdare în trafic. În unele zone, mașinile au înaintat cu dificultate din cauza aglomerației. 

În zona montană, temperatura a scăzut până la 13 grade. "Este mai frig decât mă așteptam, dar mă bucur că pot admira peisajele acestea spectaculoase. Este foarte frumos pe Transalpina. Este al treilea an în care venim", a spus un turist. "A fost cam aglomerat pe traseu, dar a fost totuși o oportunitate să admirăm muntele la viteză redusă. Noi venim din Cluj și este a doua oară când ajungem pe Transalpina. Ne așteptam să fie aglomerat pentru că este sărbătoare", a spus un alt turist.

Turiștii care ajung în zonă trebuie sa știe că șoseaua poate fi tranzitată doar pe timpul zilei și cu cel mult 30 de kilometri pe oră.

Galerie foto





Vizualizări: 2,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: