Zilele comunei cu foc de artificii, spectacole și competiții

Cetățenii din Bolboși se pregătesc pentru petrecere în weekend. Zilele Comunei Bolboși, organizate de Consiliul Local Bolboși și primarul Viorel Rotaru, se desfășoară în perioada 12-14 august și vor avea loc spectacole, concursuri cu premii, defilare cu torțe și un foc de artificii. De asemenea, mai mulți comercianți vor fi prezenți în târgul săptămânal.

Primarul comunei, Viorel Rotaru, invită locuitorii din Bolboși și împrejurimi la Zilele Comunei Bolboși, evenimentul urmând să aibă loc în locația târgului săptămânal.

Vineri, 12 august, de la ora 18:00, primarul Rotaru deschide festivitățile. Tot atunci au loc un spectacol de muzică populară și o horă, susținute de câteva zeci de copii talentați din comună. Pentru momentul oferit, ei vor fi premiați.

Sâmbătă, de la ora 19.00, tot primarul Viorel Rotaru deschide seria evenimentelor. Vor avea loc competiții sportive pentru adulți și copii, spectacol de muzică și un moment așteptat de cetățeni, defilare torțe/foc de tabără și o horă.

Duminică, în ultima zi a Zilelor Comunei are loc un spectacol susținut de Triton și prietenii, Florin Vasilică și taraful de la Teleorman, iar seara se încheie cu un foc de artificii.

Galerie foto


Vizualizări: 2,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: