Transfer de sute de mii de euro la Universitatea Craiova

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că echipa nu a terminat cu transferurile. Oltenii studiază o nouă variantă pentru ofensiva echipei antrenate de bulgarul Petev.

Finanțatorul din Bănie vrea să întărească echipa și este în negocieri avansate pentru un atacant străin. Acesta speră ca zilele viitoare jucătorul dorit să se prezinte la antrenamente. Rotaru vrea încă o opțiune care să îi ajute pe Mitriță și compania în avanposturi.

Mihai Rotaru este gata să bage mâna în buzunar pentru a întări echipa și a ataca primele locuri din clasamentul Superligii. Un atacant de aproximativ 300.000 de euro este următoarea țintă a lui Mihai Rotaru. Finanțatorul Universității studiază și piața internă, dar fotbaliștii pe care îi urmărește ar costa prea mult.

”Avem o discuție cu un atacant din străinătate, din România e ceva interesant, dar nu cred că iese ceva. Nu vă pot spune cu cine vorbim, e o negociere cu clubul. Nu e mare suma de transfer, undeva la 300.000 de euro”, a explicat Rotaru, la Digisport.

Universitatea Craiova are, la prima vedere, opțiuni destule în avanposturi, iar Markovic și Koljic, principalii atacanți ai echipei, au și marcat meciul trecut.

Vizualizări: 9,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: