Trei adulți și o fetiță, la spital

Două femei, un bărbat și o fetiță de 11 ani au ajuns la spital duminică după-amiaza, ca urmare a unui accident care a avut loc în județul Gorj, pe raza localității Câmpu Mare din Scoarța. Au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea ajungând pe câmp.

Potrivit poliției, o tânără de 20 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 661 Câmpu Mare, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza, a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe sensul opus, de un tânăr de 28 de ani, din comuna Scoarța, după care a ieșit în afara părții carosabile.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu 2 echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat patru victime: două femei în vârstă de 20 și 41 de ani, un bărbat in vârstă de 49 de ani si o fetita de 11 ani.

Victimele erau constiente si nu erau incarcerate. Acestea au primit primul ajutor calificat si au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigatii medicale suplimentare.

Conducătorii auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În  cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare  corporală din culpă.  (A.A.)

Vizualizări: 6,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: