Trei gorjeni decedați într-un eveniment rutier

Accident foarte grav sâmbătă la Slătioara, în județul Vâlcea, trei persoane fiind decedate. Două autoturisme s-au lovit frontal pe DN 64 după ce unul dintre conducătorii auto s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, o a treia fiind găsită în stop cardiorespirator, medicii de pe ambulanţă declarând-o decedată după ce s-a încercat minute în şir resuscitarea ei.

"Primele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din faţă, aflate într-un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj. Sunt soţ şi soţie, în vârstă de 58, respectiv 53 de ani, din Gorj. Cea de-a treia persoană decedată este o femeie, pasager pe bancheta din spate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

În accident au fost rănite şi două persoane aflate în celălalt autoturism implicat, potrivit reprezentanţilor ISU, una dintre acestea, o femeie, fiind transportată la spital cu o contuzie toracică.

Traficul rutier în zonă este blocat pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările necesare pentru stabilirea cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.

Galerie foto




Vizualizări: 20,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: