Percheziții la traficanții de droguri din Târgu Jiu și Arcani

Polițiști de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, sub coordonarea unui procuror de la DIICOT, au efectuat vineri 8 percheziții domiciliare, 7 în municipiul Târgu Jiu și una în comuna Arcani, într-un dosar penal de trafic de droguri. Aceștia au pus în executare 14 mandate de aducere.

"Din cercetări a reieșit faptul că, în anul 2019, doi bărbați, de 30 și 32 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, ar fi achiziționat diferite cantități de canabis, pentru a le comercializa. După procurarea drogurilor, cei doi tineri le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din judeţul Gorj", arată IPJ Gorj.

În urma percheziţiilor domiciliare, polițiștii au ridicat 5 pliculeţe transparente de plastic cu închidere ziplock, ce conţineau o substanţă sub formă de pulbere de culoare albă, 2 pliculețe de plastic cu închidere ziplock care conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur aproximativ 1.180 gr. fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur, aflate într-un borcan de sticlă.

De asemenea, au fost indisponibilizate două pachete de foiţe și un pachet de filtre pentru  confecţionat ţigări în mod artizanal, 10 telefoane mobile cu cartelele aferente, o agendă cu înscrisuri, aproximativ 1.200 de pliculeţe de plastic transparente cu închidere ziplock, un cântar de precizie, un grinder metalic de mărunţit și 2.900 de lei.

Polițiștii au pus în aplicare și 14 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor care prezintă interes în cauză și continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al polițiștilor și jandarmilor din Gorj.

Vizualizări: 5,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: