Trei localități s-au aliat și au depus un proiect pentru rețea de gaze

Autoritățile locale din comuna Bălești au reușit să obțină finanțare pentru două mari proiecte depuse prin programul ”Anghel Saligny”. Totodată, primăria Bălești, împreună cu primăriile Arcani și Runcu au depus un proiect prin care speră să asigure rețeaua de gaze pentru toți cetățenii comunelor pe care le conduc. 


Nu mai puțin de 4.000.000 de euro vor ajunge la primăria Bălești pentru extinderea rețelei de canalizare, dar și pentru modernizarea infrastructurii rutiere dintr-un sat al comunei.

Rețeaua de canalizare va fi extinsă în mai multe zone și sate din comuna Bălești, iar infrastructura rutieră din Ceauru va fi modernizată în totalitate. ”Vorbim de o extindere a rețelei de canalizare în Bălești Linia Seci, în satul Rasova, în zona de strămutați, în zona Tămășeștii de Jos, zona Bălești Linia 2-Gurguleu dar și o zonă din DN 67. Tot prin acest program guvernamental am mai obținut finanțare și pentru proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere din satul Ceauru”, a precizat Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești. 

Primarul din comuna Bălești speră să mai obțină finanțare prin programul ”Anghel Saligny” și pe un proiect realizat în colaborare cu localitățile Arcani și Runcu. ”Noi am mai depus un proiect în parteneriat cu localitățile Arcani și Runcu pentru înființarea unei rețele de gaze în satele Tălpășești, Stolojani și Găvănești. Eu sunt sigur că o să obținem finanțare și pe acest proiect, mai ales că la Tălpășești avem un parc industrial”, a mai specificat primarul din Bălești.

Vizualizări: 9,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: