Trei puncte salvatoare - VIDEO

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă, în deplasare, împotriva Ripensiei Timişoara, scor 1-2, şi rămâne în lupta pentru menţinerea în Liga a doua.

Oaspeţii au dominat începutul primei reprize şi au deschis scorul în min. 24, prin Cosmin Ionică, care a trimis mingea în colţul lung, din careul mare, după o centrare venită de la Tudoran. Pandurii au intrat la pauză în avantaj, însă imediat după odihnă, gazdele au presat şi au reuşit să egaleze în min. 56, prin Cristian Bocşan, cu o lovitură de cap.

VIDEO: Cum s-au bucurat jucătorii

Trupa lui Adrian Bogoi a continuat să atace şi a reuşit golul victoriei în min.64. Căpitanul Cristian Munteanu  a înscris cu capul din 8 metri, după un corner de pe stânga bătut de Şut.

După această victorie, Pandurii părăseşte zona retrogradabilă şi trece pe locul 15, cu 38 de puncte. Etapa viitoare, echipa gorjeană are trei puncte asigurate, câştigând la masa verde, scor 3-0, partida cu desfiinţata ASA Târgu Mureş. În ultima etapă, Pandurii va evolua în deplasare la Dacia Unirea Brăila, echipă aflată şi ea în lupta directă pentru salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 3,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: