Trei șoferi băuți într-o singură zi

Polițiștii gorjeni prind zilnic șoferi care urcă băuți sau fără permis la volan. Un șofer de 37 de ani din Cîlnic s-a ales luni cu dosar penal pentru că a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. “În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, anunță IPJ Gorj.

Tot luni, un șofer de 31 de ani din Târgu Jiu a fost prins conducând pe str. Termocentralei, având o concentraţie  de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt șofer de 19 ani, din Bumbești Jiu, s-a ales și el cu dosar penal deoarece a condus pe strada Narciselor, din municipiul Târgu Jiu, având dreptul de a conduce suspendat, dar și 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu permisul suspendat a condus luni și un bărbat de 44 de ani din Filiași, depistat în trafic pe  DE 79 Țânțăreni. “În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, anunță IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 1,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: