Trei tipuri de accesorii feng shui accesibile, dar de efect

Decoraţiunile sunt elementele care conferă personalitate unei locuinţe şi pot aduce un plus estetic încăperilor. Corect selectate pot crea senzaţie de spaţiu şi creaza un ambient feng shui prietenos. Printre accesoriile care nu trebuie să lipsească dintr-un ambient cald se număra oglinzile, tablourile şi decoraţiunile de perete.

Aceste elemente completează pereţii, aducând vibe şi energie, sau dimpotrivă furnizând echilibru.

Oglinzi - accesorii feng shui ce captează energiile pozitive

Oglinzile au fost şi continuă să fie elemente feng shui cheie în orice locuinţă. Acestea au proprietatea de a atrage şi refracta lumina oferind aspect distins încăperii. În conceptul chinezesc feng shui, oglinzile sunt accesoriile care atrag energiile pozitive deci integrarea lor este o sarcină ce trebuie tratată cu seriozitate. Oglinzile sunt elemente decorative de efect, accesibile care pot aduce un plus neaşteptat locuinţei. Sunt în tendinţe ansamblurile formate din mai multe oglinzi cu dimensiuni egale, dar și cele cu mărimi diferite. Montate în rame metalice de efect reuşesc să creeze o estetică distinsă în jurul lor. Fie că sunt selectate oglinzi tip soare, variantele cu rame din lemn supradimensionate sau oglinzi decorative formate din mai multe piese, aspectul final este unul rafinat, dar relaxant.

Tablouri feng shui - încăperii primitoare

Tendinţele orientale continuă să fie dominante şi în acest an, de aceea integrarea de tablouri feng shui este o soluţie de realizare a unui ambient calm, primitor. Piesele care reuşesc să completeze perfect încăperile de dimensiuni mari sunt tablourile formate din mai multe piese. Acestea asigură simetrie, generând echilibru. Tablourile cu flori în culori calde, cele cu elemente geometrice abstracte, dar şi cele cu elemente din natură sunt soluţii eficiente, versatile şi accesibile. Pentru încăperile dominate de culori intense există tablouri în alb - negru care estompează din dinamism. 

Decorațiuni de perete  - ambient feng shui autentic

Decoraţiunile de perete cu accente metalice cele creionate în jurul liniilor frânte închise şi cele în relief contribuie la realizarea unui decor feng shui  unic, personalizat. În acest an specialişti în decoraţiuni interioare recomandă, pentru completarea unui ambient impecabil, rafturi cu accente metalice, scoici încastrate dar şi decoraţiunile obţinute din materiale reciclabile, şuruburi, discuri sau piese provenite de la ceasuri. Astfel de elemente conferă un plus de autenticitate, furnizând o amprentă personală. 

Sursa de imagine:

Dovido.ro

Vizualizări: 1,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: