”Tricolorii” s-au pregătit luni seara la baza celor de la Real Madrid

Echipa națională a României a efectuat luni antrenamentul programat înaintea jocului amical cu Columbia, la Madrid. Tricolorii au avut la dispoziție baza de pregătire a celor de la real Madrid.

Pentru naționala de fotbal a României urmează amicalul România – Columbia, programat marți, 26 martie, de la ora 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Reprezentativa României a ajuns duminică în Spania iar luni a efectuat, de la ora 18:00 (19:00 în România), un antrenament în baza de pregătire a lui Real Madrid din Valdebebas.

În celebra bază de antrenament de lângă Madrid a avut loc un antrenament închis presei, după cum au cerut administratorii spanioli.

Cu „tricolorii” au coincis la centrul de antrenament și jucătorii Braziliei, care s-au pregătit pentru amicalul contra Spaniei, de pe „Santiago Bernabeu”, de marți, ora 22:30. „S-au pregătit cam în același timp noi. Au terminat cu 30 de minute înainte”, au transmis pentru gsp.ro oficialii FRF.

Dar tricolorii nu s-au intersectat cu Vincius și restul vedetelor Braziliei. Complexul de la Valdebebas are 11 terenuri, astfel încât românii și brazilienii au stat departe unii de alții.

Naționala Columbiei a efectuat ședința de pregătire în cantonamentul lui Atletico Madrid, pe terenul principal din incinta bazei ”Ciudad Deportiva Civitas Alcalá de Henares”.

Galerie foto


Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: