Victorie importantă a Gilortului cu CSM Deva

Gilortul Târgu Cărbunești a reușit în acest weekend o victorie importantă în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din serie. Jucătorii Gilortului au fost optimiști și niciunul nu concepea un eșec în fața formației CSM Deva, grupare care în ultimele 2 sezoane a disputat barajul de promovare pentru Liga 2.

Gilortul va juca în play-out, chiar dacă în ultima etapă din sezonul regulat a reușit o victorie importantă. „Dacă echipa noastră ar fi început campionatul cu lotul actual, cu siguranță ar fi prins play-off-ul. Înaintea partidei, în vestiar, Mario Găman și-a motivat băieții, le-a transmis ce trebuie să facă și că vor câștiga dacă joacă cu determinare, dar și cu mintea”, au precizat cei de la Gilortul după meciul câștigat cu scorul de 2-1.

Înaintea partidei, CSM Deva avea cea mai bună apărare a seriei, cu 17 goluri primite, o medie de un gol pe meci. Într-o repriză Gilortul a marcat de 2 ori în poarta hunedorenilor și putea să mai înscrie cel puțin o dată.

După pauză, partida a fost ceva mai echilibrată, cu dueluri aspre la mijlocul terenului. Cu 5 minute înainte de final, arbitrul Lăstun a acordat ușor lovitură de pedeapsă pentru oaspeți și Marian Bedea a stabilit scorul final de la punctul cu var.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: