Tricourile personalizate de la Ruvix, ideale pentru reînnoirea garderobei

Primăvara este, de obicei, momentul în care ne reînnoim garderoba și în care încercăm să aducem în dulap haine de vară, care să fie, pe cât posibil, foarte versatile, astfel încât să se potrivească cu cât mai multe dintre articolele vestimentare pe care plănuim să le păstrăm.

Gama de tricouri personalizate Ruvix poate fi o idee foarte bună în acest sens, mai ales că bifează ambele condiții: aceste obiecte de îmbrăcăminte pot fi purtate cu aproape orice și, în plus, au prețuri accesibile.

Nu doar tricouri personalizate: alte idei pentru a-ți reînnoi garderoba

Pe lângă varietatea de tricouri personalizate de la Ruvix, pe care le poți integra în aproape orice ținută, mai există câteva trucuri prin care îți poți reînnoi garderoba fără să cheltuiești o avere.

● Alege piese esențiale

Cu siguranță, ai auzit cel puțin un stilist recomandând alegerea unor „piese esențiale” și te-ai întrebat de ce sunt atât de importante. Ei bine, așa cum sugerează și numele, acestea sunt ca o fundație în jurul căreia îți poți construi ținuta. Cămășile simple sau din denim, jachetele, paltoanele, pantalonii, fustele (din denim, creion, din piele etc.), toate sunt considerate piese esențiale și ar trebui să existe în garderoba fiecăreia dintre noi.

● Adaugă culori și texturi noi

Dacă vorbim de o garderobă în culori neutre, atunci nu ar fi rău să o reîmprospătezi cu ajutorul unor haine mai colorate, care să te ajute nu numai să le înviorezi pe cele vechi, dar să se și integreze perfect printre ele. Un top într-o culoare veselă se poate asorta oricând cu o ținută în nuanțe neutre, la fel cum o pereche de pantaloni mai fistichii își va găsi oricând locul alături de un palton sau de un tricou uni, simplu, fără imprimeuri.

● Aruncă un ochi în garderoba bunicii

Trendurile vin și se duc, dar există mereu ceva care nu dispare: nostalgia pentru vremurile demult apuse. Acesta e un lucru universal valabil și, tocmai de aceea, obiectele vestimentare vintage sunt tot timpul apreciate. Dacă nu îți surâde ideea de a merge la târgurile de profil, atunci poți să arunci un ochi în garderoba bunicii. Este posibil ca acolo să găsești haine și accesorii care pot fi recondiționate și care se pot adapta foarte bine unui dulap care are nevoie de un suflu nou, de vară. Pe lângă faptul că nu trebuie să aloci niciun fel de buget, le vei oferi acestor articole de îmbrăcăminte o a doua viață, iar acesta e un mod minunat de a onora amintirea bunicii tale.

● Vânează reducerile

Dacă plănuiești să dai un refresh garderobei, o idee bună ar putea fi să planifici din timp perioada în care vei ieși la cumpărături. Ai putea să faci în așa fel încât aceasta să se suprapună perioadelor în care magazinele oferă reduceri substanțiale. Un alt lucru pe care îl poți face este să îți scoți la vânzare lucrurile la care vrei să renunți. Yard sale-urile au devenit evenimente foarte populare în ultimii ani, așa că încearcă să vinzi tot ce nu îți mai place sau ce nu ți se mai potrivește, iar banii obținuți astfel reinvestește-i în haine noi.

Ruvix, tricouri personalizate cu mesaje unice, la prețuri avantajoase

Dincolo de sfaturile pe care ți le-am oferit mai sus, nu uita că una dintre cele mai simple și avantajoase idei de a da un refresh garderobei tale este prin intermediul tricourilor, așa cum sunt cele de la Ruvix. Atunci când știi să le asortezi corect, acestea pot fi purtate în aproape orice context social (fie că vorbim de birou, de o întâlnire cu prietenii sau de o simplă plimbare pe stradă, un asemenea articol vestimentar se poate potrivi de minune).

În plus, la Ruvix găsești o gamă largă de tricouri personalizate, care pot fi chiar și pe gustul celor mai exigente persoane. Toate sunt confecționate din materiale 100% naturale și anti-alergenice, așa că reprezintă o alegere foarte bună inclusiv pentru cei care au pielea mai sensibilă.

Intră pe ruvix.ro și descoperă și tu nenumăratele posibilități de personalizare pe care la ai la dispoziție!

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: